Ο Hideo Kojima κάνει tease το επόμενο project του και τα ερωτηματικά είναι πολλά (ΦΩΤΟ)

Κάτι ψήνει η Kojima Productions και ίσως το δούμε σύντομα
15 Σεπτεμβρίου 2022 17:14
Ο Hideo Kojima κάνει tease το επόμενο project του και τα ερωτηματικά είναι πολλά (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως ο Hideo Kojima κάτι ετοιμάζεται να παρουσιάσει και όχι δε θα είναι κάποιο νέο podcast αλλά κατά πάσα πιθανότητα ένα νέο gaming project. 

O συνήθης ύποπτος στα teasers και τις αποκαλύψεις του Kojima, ο Geoff Keighley, ανήρτησε μέσα από το Twitter του μια παράξενη φωτογραφία που απεικονίζει μια ξανθιά γυναίκα με το πρόσωπό της να είναι καλυμμένο στο σκοτάδι και μια λεζάντα να υπάρχει στη θέση του που γράφει "WHO AM I? (σ.σ. Ποια είμαι;). Επίσης, στο κάτω μέρος της φωτογραφίας υπάρχει το λογότυπο της Kojima Productions. 

Αν κρίνουμε από τις διασυνδέσεις του με το Χόλιγουντ και τα μεγάλα ονόματα που έχουν συμμετάσχει στα παιχνίδια του, όπως ο Norman Reedus και η Margaret Qualley στο Death Stranding και ο Kiefer Sutherland στο MGS V: The Phantom Pain, τότε μάλλον κάποια διάσημη ηθοποιός κρύβεται σε αυτό το teaser. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

Για το τι ακριβώς ετοιμάζει μόνο ο ίδιος, η Kojima Productions και ο Geoff Keighley φαίνεται να γνωρίζουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ίδια φωτογραφία ανάρτησε και ο λογαριασμός των The Game Awards, που διοργανώνει ο Keighley και παραδοσιακά ο Kojima δηλώνει "παρών" στο σόου. Πάντως επισήμως γνωρίζουμε πως ο Kojima αναπτύσσει ένα παιχνίδι σε συνεργασία με το Xbox το οποίο θα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του cloud. 

Τι πιστεύετε ότι κάνει tease ο Kojima;