Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει και στο PS4!

Επίσημη ανακοίνωση από την Capcom
15 Σεπτεμβρίου 2022 17:30
Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει και στο PS4!

Κατά τη διάρκεια του Capcom Online Program Livestream ελέω του Tokyo Game Show 2022, η Capcom ανακοίνωσε επίσημα ότι το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 4, μαζί με τις εκδόσεις των PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC που γνωρίζουμε ήδη.

Στη σκηνή βρέθηκε ο producer του παιχνιδιού Yoshiaki Hirabayashi, ο οποίος εξήγησε ότι το στούντιο δουλεύει και στην έκδοση του PlayStation 4, ωστόσο, δεν αναφέρθηκε αν ο τίτλος θα έρθει στο Xbox One ή στο Nintendo Switch. Χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες, είπε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι θα αποκαλυφθούν τον επόμενο μήνα μέσα από ένα ειδικό “Resident Evil Showcase”.

Οι πληροφορίες που ξέρουμε μέχρι στιγμής:

Το παιχνίδι θα έχει κάμερα τρίτου προσώπου και πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine. Εκτός από αυτό, οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του κλασσικού RE4, αλλά να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Το Resident Evil 4 διατηρεί την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζει εκσυγχρονισμένο gameplay, μία επανασχεδιασμένη ιστορία και ζωηρά λεπτομερή γραφικά για να γίνει αυτό το πιο πρόσφατο survival horror παιχνίδι, όπου διασταυρώνονται η ζωή, ο θάνατος, ο τρόμος και η κάθαρση. Το Resident Evil 4 σχεδιάστηκε ξανά για το σήμερα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023.