Forza Horizon 5: Έρχεται επετειακό update για τα 10 χρόνια της σειράς

Έρχεται τον επόμενο μήνα
15 Σεπτεμβρίου 2022 15:20
Forza Horizon 5: Έρχεται επετειακό update για τα 10 χρόνια της σειράς

Το αρχικό Forza Horizon έκανε το ντεμπούτο του αποκλειστικά για το Xbox 360 τον Οκτώβριο του 2012, αποτελώντας συγχρόνως και την πρώτη κυκλοφορία της Playground Games, η οποία λίγα χρόνια αργότερα έμελλε να ενσωματωθεί και επίσημα στα Xbox Game Studios.

Με αφορμή, λοιπόν, τη μεγάλη επέτειο 10 χρόνων του franchise, το Xbox ανακοίνωσε ένα εορταστικό update για το πιο πρόσφατο κεφάλαιο, το Forza Horizon 5. Η εν λόγω ενημέρωση θα προσθέσει στο παιχνίδι ένα ολοκαίνουργιο Horizon Story, το οποίο θα εξερευνά τις ρίζες της σειράς, προσκαλώντας τους παίκτες να ζήσουν ξανά μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των προηγούμενων τίτλων.

Παράλληλα, το ραδιόφωνο του Forza Horizon 5 θα αποκτήσει έναν επιπλέον σταθμό, ο οποίος θα φιλοξενεί αγαπημένα τραγούδια της κοινότητας από τα προηγούμενα κεφάλαια. Τέλος, στο παιχνίδι θα προστεθεί και το έντονο Midnight Battles mode, μέσα από το οποίο θα μπορείτε να κερδίσετε οχήματα, νικώντας σε ένας προς έναν αναμετρήσεις.

Το Horizon 10-Year Anniversary update θα καταφθάσει στις 11 Οκτωβρίου και μαζί με την κυκλοφορία του θα ακολουθήσουν τέσσερις εβδομάδες ειδικών επετειακών events και προκλήσεων στο Festival Playlist του Forza Horizon 5.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση για να πάρετε μια πρώτη γεύση.