Sonic Frontiers: Γιγαντιαίοι εχθροί, εξερεύνηση, power-ups, το νέο trailer έχει τα πάντα!

Άλλη μια γεύση από την open-world περιπέτεια
14 Σεπτεμβρίου 2022 18:58
Sonic Frontiers: Γιγαντιαίοι εχθροί, εξερεύνηση, power-ups, το νέο trailer έχει τα πάντα!

Η SEGA συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του Sonic Frontiers, μιας και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, και με αφορμή το Tokyo Game Show 2022 που αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, 15 Σεπτεμβρίου, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer.

Σε αυτό το διάρκειας ενάμιση λεπτού βίντεο βλέπουμε πλάνα εξερεύνησης του ανοιχτού κόσμου, τον Sonic να τα βάζει με κολοσσιαίους εχθρούς, αποσπάσματα από εντυπωσιακά cutscenes, καθώς και τις επιπλέον δυνάμεις που θα μπορεί να ξεκλειδώνει ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιώντας τα emeralds.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka.

Το TGS 2022 trailer του Sonic Frontiers:

Για την ιστορία, η SEGA είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει το παιχνίδι να θριαμβεύσει στα reviews, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είδαμε αρκετά gameplay πλάνα, με ειδικά βίντεο που παρουσίαζαν για παράδειγμα την εξερεύνηση και το combat στο open-world.

Το Sonic Frontiers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.