Call of Duty Modern Warfare 2 – Η beta ξεκινά αυτή την εβδομάδα

Αναλυτικό το χρονοδιάγραμμα για όλες τις πλατφόρμες
14 Σεπτεμβρίου 2022 17:54
Call of Duty Modern Warfare 2 – Η beta ξεκινά αυτή την εβδομάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για την κοινότητα του Call of Duty έχει ξεκινήσει, αφού αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι πραγματικά γεμάτη. Συγκεκριμένα, αύριο 15 Σεπτεμβρίου στις 19:30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί ζωντανά το #CODNext Showcase Event, το οποίο θα παρουσιάσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Call of Duty: Modern Warfare II, ενώ και η πρώτη beta του βρίσκεται προ των πυλών.

Αναλυτικότερα, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν την τελική του κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τρείς beta, με την κάθε μία να χωρίζεται ανά πλατφόρμα. Οι κάτοχοι των PlayStation θα είναι αυτοί που θα παίξουν πρώτοι, μέσα από την early access beta που θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου για τα PS4 και PS5 και για όσους έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι. Έπειτα, η open beta των PlayStation κονσολών θα "τρέξει" από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η Crossplay Beta του Modern Warfare 2 όπου οι πλατφόρμες ανοίγουν και μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Xbox και PC gamers. Οι κάτοχοι early access θα παίξουν από τις 22-23 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 24-26 Σεπτεμβρίου η beta θα είναι ανοιχτή για όλους τους παίκτες και όλες τις πλατφόρμες.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πλάνο μέσα από το infographic που ακολουθεί:

Η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare II

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.