Το Yakuza 8 ονομάζεται και επίσημα Like A Dragon 8 – Δείτε το πρώτο trailer

Ενώ έρχεται και νέο παιχνίδι με τον Kiryu!
14 Σεπτεμβρίου 2022 16:36
Το Yakuza 8 ονομάζεται και επίσημα Like A Dragon 8 – Δείτε το πρώτο trailer

Οι fans της σειράς Yakuza είχαν την τιμητική τους, αφού στο πλαίσιο του Ryu Ga Gotoku Studio Summit live stream, η ομάδα της SEGA ανακοίνωσε άλλα δύο παιχνίδια που θα έρθουν να μεγαλώσουν το franchise.

Χωρίς αμφιβολία, η σημαντικότερη ανακοίνωση είναι αυτή του Like A Dragon 8. Πρόκειται ουσιαστικά για το επόμενο βασικό κεφάλαιο της σειράς, το Yakuza 8, στο οποίο θα έχουμε δύο πρωταγωνιστές, τόσο τον Ichiban, όσο και τον Kiryu!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημιουργών η κλίμακα του project είναι πολύ μεγάλη, με τον Masayoshi Yokoyama να τονίζει χαρακτηριστικά πως είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς μέχρι τώρα. Το κεντρικό θέμα θα είναι η αντίθεση των δύο πρωταγωνιστών, με τον Kiryu που επιστρέφει να κουβαλά όλο το βάρος του παρελθόντος και τον Ichiban να έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Το Like a Dragon 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το πρώτο trailer του Like a Dragon 8:

Για την ιστορία, αυτό δεν ήταν το μοναδικό Yakuza παιχνίδι που ανακοίνωσε το τελευταίο εικοσιτετράωρο η SEGA, αφού όπως σας ενημερώσαμε, στο πλαίσιο του State of Play της Sony είδαμε και το Like a Dragon: Ishin!, ένα ολοκληρωτικό remake του τίτλου που είχε κυκλοφορήσει το 2014 μόνο στην Ιαπωνία για το PS3 και το PS4. Το εν λόγω project αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2023.

Τέλος, το 2023 θα κλείσει και με ένα ακόμη Yakuza παιχνίδι, το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Σε αυτό το action-adventure RPG υψηλών οκτανιών, ο Kiryu επιστρέφει. Συγκεκριμένα, θα μάθουμε περισσότερα για τα όσα συνέβησαν στη ζωή του μεταξύ των γεγονότων του Yakuza 6: The Song of Life και του Like a Dragon 8.