Το Pacific Drive είναι ένα “road-like” παιχνίδι οδήγησης και επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει σε PS5 και PC
14 Σεπτεμβρίου 2022 09:50
Το Pacific Drive είναι ένα “road-like” παιχνίδι οδήγησης και επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ironwood Studios ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι που ακούει στο όνομα Pacific Drive και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2023. Πρόκειται για ένα post-apocalyptic παιχνίδι, όπου στο πρώτο trailer βλέπουμε τον κεντρικό χαρακτήρα να οδηγεί μέσα σε ένα θεότρελο σκηνικό.

Μάλιστα οι developers αποκαλούν το παιχνίδι τους ως «ένα παιχνίδι επιβίωσης για οδήγηση που είναι σε πρώτο πρόσωπο και με survival στοιχεία». Το αυτοκίνητό σας είναι ο μόνος σας σύντροφος καθώς περιηγείστε σε μια σουρεαλιστική και γεμάτη ανωμαλίες αναπαράσταση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Σε αυτό το “road-like” παιχνίδι (όπως το ονομάζει το στούντιο), κάθε διαδρομή φέρνει μοναδικές και περίεργες προκλήσεις, καθώς συνέχεια θα πρέπει να φροντίζετε το αυτοκίνητό σας και να το αναβαθμίζετε σε εγκαταλελειμμένα γκαράζ που λειτουργούν και ως βάση. Έτσι, με το αυτοκίνητο ως σανίδα σωτηρίας σας, θα ξετυλίξετε ένα ξεχασμένο μυστήριο καθώς θα φτάσετε «στην καρδιά» του Olympic Exclusion Zone.

Το Pacific Drive θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 και το PC μέσα στο 2023. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω.