Stellar Blade: Το “Project EVE” έρχεται με νέα ονομασία και ολοκαίνουργια gameplay πλάνα

Άλλαξε ονομασία ο τίτλος και ξανά αποκαλύπτεται
14 Σεπτεμβρίου 2022 09:11
Stellar Blade: Το “Project EVE” έρχεται με νέα ονομασία και ολοκαίνουργια gameplay πλάνα

Μέσα από το State of Play, η ομάδα ανάπτυξης SHIFT UP έδειξε νέα gameplay πλάνα από το Stellar Blade, το οποίο γνωρίζαμε προηγουμένως ως Project EVE. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφόρησε το 2023 για το PlayStation 5 με publisher την Sony Interactive Entertainment.

Σε αυτό το παιχνίδι θα πάρετε τον έλεγχο της Eve, ενώ εκείνη μαζί με τους συντρόφους της θέλουν να ανακτήσουν την Γη. Στο δρόμο τους θα βρουν έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam, ο οποίος την οδηγεί στην τελευταία πόλη, την Xion.

Προκειμένου να υπηρετήσει την αποστολή της να σώσει τη Γη, η Eve αναπτύσσει στενές σχέσεις με τα βασικά μέλη του Xion και συμβάλλει στην ανοικοδόμηση της πόλης. Ο τίτλος φαίνεται να είναι αρκετά επηρεασμένος από τη σειρά Nier, τόσο στο σχεδιασμό των χαρακτήρων και των περιβαλλόντων, όσο και στο gameplay.

Το Stellar Blade είναι ένα action-combat παιχνίδι που χρειάζεται γρήγορα αντανακλαστικά για την αποφυγή επιθέσεων από τους εχθρούς, ενώ παράλληλα θα είστε εξοπλισμένοι με μοναδικές δεξιότητες και “burst skills”.

Το Stellar Blade θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 μέσα στο 2023. Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα παρακάτω.