Το Like a Dragon: Ishin! είναι το νέο "Yakuza" παιχνίδι για κονσόλες και PC (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται από την Sega
14 Σεπτεμβρίου 2022 08:43
Το Like a Dragon: Ishin! είναι το νέο "Yakuza" παιχνίδι για κονσόλες και PC (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sega και η ομάδα ανάπτυξης Ryu Ga Gatoku Studio ανακοίνωσαν μέσα στο State of Play το Like a Dragon: Ishin!, ένα remake του Yakuza: Ishin! που κυκλοφόρησε για τα PS3 και PS4 το 2014 στην Ιαπωνία.

Το Like a Dragon: Ishin! είναι ένα action-adventure με θρίλερ στοιχεία που διαδραματίζεται στο Kyo τη δεκαετία του 1860, σε μία φανταστική εκδοχή του Κιότο. Σε αυτό το παιχνίδι θα ζήσετε τα γεγονότα του πώς εξαφανίστηκε η εμβληματική εποχή των Σαμουράι, ενώ ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Sakamoto Ryoma και θεωρείται μία ιστορική προσωπικότητα.

Σε αυτό το παιχνίδι θα μπορείτε να σκοτώσετε τους εχθρούς σας είπε με το σπαθί σας σε στιλ “Swordsman”, είτε να τους πυροβολήσετε με ένα περίστροφο σε στιλ “Gunman”. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να κρατάτε μαζί και τα δύο, όπου εκεί -όπως λέει η ομάδα ανάπτυξης γίνεται χαμός, με αυτό το στιλ να ονομάζεται “Wild Dancer”. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να παίζετε και με γυμνά χέρια με το στιλ “Brawler”.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι θα μάθετε πατώντας εδώ.

Το Like a Dragon: Ishin! θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC, τον Φεβρουάριο του 2023.