Rise Of The Ronin: Εντυπωσιάζει το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PS5 (BINTEO)

Δείτε το πρώτο trailer
14 Σεπτεμβρίου 2022 07:56
Rise Of The Ronin: Εντυπωσιάζει το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PS5 (BINTEO)

Μέσα από το πρόσφατο State of Play του PlayStation, η ομάδα ανάπτυξης Team Ninja ανακοίνωσε ακόμη ένα παιχνίδι που ακούει στο όνομα Rise of the Ronin. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο τίτλο που έρχεται από το στούντιο των Ninja Gaiden και θα είναι αποκλειστικός για το PlayStation 5.

Το παιχνίδι εστιάζει στη μάχη, λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια «των μεγάλων αλλαγών». Είναι το τέλος μιας 300χρονης περιόδου γνωστή και ως Bakumatsu. Έτσι διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα, όπου η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τις πιο σκοτεινές εποχές, καθώς παλεύει με τους καταπιεστικούς ηγεμόνές της και τις θανατηφόρες ασθένειες. Επιπροσθέτως, η δυτική επιρροή διαπερνά, ενώ ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται μεταξύ του Tokugawa Shogunate και των Anti-Shogunate φατριών. Μάλιστα, είδαμε και ένα πλάνο, όπου ο κεντρικός πρωταγωνιστής καβαλάει ένα άλογο και αυτό φαίνεται πως θα δίνει την ελευθερία για εξερεύνηση.

Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

Είναι πιο σκοτεινά πριν ξημερώσει. Στο Rise of the Ronin θα εξερευνήσετε έναν εξελισσόμενο κόσμο καθώς αγωνίζεστε να σφυρηλατήσετε μια νέα εποχή για την Ιαπωνία. Είστε ένας Ronin, ένας πολεμιστής απαλλαγμένος από όλους τους δασκάλους και τους δεσμούς και καθώς το πεπρωμένο σας μπλέκεται με τους χαρακτήρες της ιστορίας, θα λάβετε μέρος σε μια καθηλωτική εμπειρία δράσης εστιασμένη στη μάχη.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το Rise of the Ronin δεν είναι το μόνο παιχνίδι που ετοιμάζει η Team Ninja, καθώς πρόσφατα είχε αποκαλυφθεί και το Wo Long: Fallen Dynasty.

To Rise Of The Ronin θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.