Hogwarts Legacy: Το αποκλειστικό περιεχόμενο του PlayStation αποκαλύπτεται με ένα επικό trailer!

Αυτό είναι το Haunted Hogsmeade Shop Quest
14 Σεπτεμβρίου 2022 01:26
Hogwarts Legacy: Το αποκλειστικό περιεχόμενο του PlayStation αποκαλύπτεται με ένα επικό trailer!

Κατά τη διάρκεια του State of Play που είναι αυτή τη στιγμή live, η Warner Bros. Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το επερχόμενο παιχνίδι, Hogwarts Legacy.

Αυτό το trailer, ωστόσο, παρουσιάζει το αποκλειστικό περιεχόμενο των PS5 και PS4, το οποίο ονομάζεται Haunted Hogsmeade Shop Quest. Μάλιστα, θα λέγαμε ότι φέρνει και κάποια “horror” vibes με την πρώτη ματιά.

Το Madam Mason είναι ένα κατάστημα, αλλά κάτι κρύβει… Ανακαλύψτε τι κρύβεται κάτω από το στοιχειωμένο κατάστημα κατά τη διάρκειας μιας αποστολής που θα είναι αποκλειστική στο PlayStation. Προσέξτε τα βήματά σας δεν μπορούν να ξεφύγουν όλοι…

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ως παίκτες θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο παιχνίδι δε θα μπορείτε να παίξετε αγώνες Quidditch, ωστόσο θα δίνεται η δυνατότητα να πετάξετε με το μαγικό σας σκουπόξυλο και να εξερευνήσετε το χώρο περίξ του κάστρου του Χόγκουαρτς.

Το Hogwarts Legacy είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.