Το Tekken 8 είναι γεγονός με ένα πρώτο gameplay βίντεο με ατέλειωτο ξύλο!

Η συνέχεια της ιστορικής σειράς είναι γεγονός
14 Σεπτεμβρίου 2022 01:18
Το Tekken 8 είναι γεγονός με ένα πρώτο gameplay βίντεο με ατέλειωτο ξύλο!

Η αυλαία του State of Play σόου του PlayStation σηκώθηκε με μια τεράστια ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, η Bandai Namco αποκάλυψε το Tekken 8.

Ναι, το νέο κεφάλαιο της λατρεμένης και ιστορικής fighting σειράς είναι γεγονός. Στο πρώτο trailer είδαμε και gameplay πλάνα, με τη μάχη να ξεκινά αμέσως μετά από ένα cutscene με πραγματικά εντυπωσιακά γραφικά.

Έτσι, μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την έντονη αναμέτρηση του Jin Kazama, με τον Kazuya Mishima, οι οποίοι είναι οι δύο πρώτοι επιβεβαιωμένοι χαρακτήρες του ροστερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μιας και η αποκάλυψη έγινε σε σόου της Sony, η μόνη επίσημα επιβεβαιωμένη πλατφόρμα κυκλοφορίας είναι αυτή τη στιγμή το PS5. Πιθανότατα το παιχνίδι θα έρθει και σε άλλες κονσόλες, καθώς και στους υπολογιστές, αλλά η λεπτομέρεια που μπορούμε να εξάγουμε είναι πως τα συστήματα προηγούμενης γενιάς, για παράδειγμα το PS4, δε θα υποστηρίζονται.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ποια θα είναι η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ωστόσο, όταν αυτό αλλάξει, θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε, όποτε για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Bandai Namco επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού και στα Xbox Series X|S και PC, καθώς και οτι το παιχνίδι αναπτύσεται με την Unreal Engine.