Crisis Core - Final Fantasy VII Reunion: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το remake

Σύντομα θα παίξετε ξανα΄ την prequel ιστορία του FF 7
13 Σεπτεμβρίου 2022 17:27
Crisis Core - Final Fantasy VII Reunion: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το remake

Εν μέσω του σημερινού Nintendo Direct, η Square Enix παρουσίασε ένα νέο trailer και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του remake του Crisis Core - Final Fantasy 7, που αποτελεί prequel της ιστορία του Final Fantasy VII. 

Έτσι το Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου και υπόσχεται να είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό remaster, εκτός των ανανεωμένων γραφικών, τα μοντέλα χαρακτήρων, τα voice overs, το φρεσκαρισμένο gameplay, το UI και την κάμερά του. 

Περισσότερες πληροφορίες για το gameplay του και τους χαρακτήρες του θα βρείτε πατώντας εδώ

Το Crisis Core: Final Fantasy 7 ακολουθεί την ιστορία του Zack Fair, ενός στρατιώτη του Shinra που ονειρεύεται να γίνει κάποια στιγμή First Class soldier. Παρόλο που οι παίκτες του Final Fantasy 7 γνωρίζουν τι συμβαίνει τελικά με τον Zack και πώς η ιστορία του επηρεάζει τον Cloud, το Crisis Core παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες στη γενική ιστορία για την Shrina Electric Power Company, τον Sephiroth, την Aerith και το Buster Sword.

Το Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One και Steam. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.