Το Octopath Traveler II είναι γεγονός και έρχεται το 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα
13 Σεπτεμβρίου 2022 18:27
Το Octopath Traveler II είναι γεγονός και έρχεται το 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του νέου Nintendo Direct ήρθε από την Square Enix, η οποία ανακοίνωσε τη συνέχεια του Octopath Traveler, το οποίο είχε βοηθήσει να καθιερωθεί η HD-2D αισθητική όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2018, λαμβάνοντας θετική ανταπόκριση από τους παίκτες και τους κριτικούς.

Αναλυτικότερα, ο ιαπωνικός κολοσσός αποκάλυψε το Octopath Traveler II, κάνοντας συγχρόνως γνωστός πως οι πωλήσεις της σειράς έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια. Το sequel υπόσχεται πως έχει πάει την ένωση του retro pixel art και του 3DCG σε νέα επίπεδα και έρχεται να αφηγηθεί μια νέα ιστορία, σε μια νέα περιοχή, με οκτώ νέους ταξιδιώτες που είναι όλοι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η ιστορία διαδραματίζεται στη Solistia, όπου ευδοκιμούν διαφορετικοί πολιτισμοί από την ανατολή έως τη δύση και ανθίζουν οι βιομηχανίες της νέας εποχής. Οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στις θάλασσες και να εξερευνήσουν κάθε γωνιά εντός αυτού του κόσμου, ο οποίος αυτή φορά θα αλλάζει από τη μέρα στη νύχτα. Συνεχίζοντας, κάθε «ταξιδιώτης» θα έχει ένα μοναδικό σύνολο από Path Actions που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για τις μάχες, για να αποκτήσει αντικείμενα, για να πάρει άλλους μαζί του στα ταξίδια του και πολλά άλλα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν διατηρηθεί γνωστοί μηχανισμοί από το αρχικό παιχνίδι, όπως η ελευθερία να επιλέξει ο παίκτης τα jobs και τα skills των ταξιδιωτών του, καθώς και το Break & Boost σύστημα για τις μάχες.

Το Octopath Traveler ΙΙ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου του 2023 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Nintendo Switch, PlayStation 4 και PlayStation 5. Δείτε το trailer που συνόδευσε την αρχική του ανακοίνωση μέσα από τον player που ακολουθεί.