Fire Emblem Engage: Το νέο κεφάλαιο της θρυλική JRPG σειράς είναι γεγονός

Και έρχεται το 2023
13 Σεπτεμβρίου 2022 18:12
Fire Emblem Engage: Το νέο κεφάλαιο της θρυλική JRPG σειράς είναι γεγονός

Την αυλαία του μεγάλου Nintendo Direct του Σεπτεμβρίου 2022 άνοιξε το Fire Emblem Engage, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της θρυλικής JRPG σειράς.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα χορταστικό trailer τριών λεπτών, το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση από την συναισθηματικά φορτισμένη ιστορία που αναμένεται να αφηγηθεί ο τίτλος, καθώς και από το gameplay του.

Ειδικότερα, το Fire Emblem Engage καλεί τους παίκτες να γίνουν ο Divine Dragon και να σώσουν το Elyos. Για να τα καταφέρουν θα χρειαστεί να χρησιμοποιούν νέες hero-summoning στρατηγικές και να καταπολεμήσουν μια αρχαία απειλή. Στη διάθεση τους θα έχουν γενναίους ήρωες όπως οι Marth και Celica, μαζί με ένα νέο καστ χαρακτήρων. Φυσικά, το Engage υπόσχεται περισσότερο από το turn-based, tactical combat που έχουν αγαπήσει οι fans.

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το προαναφερθέν trailer που δημοσιεύτηκε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

To Fire Emblem Engage αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 20 Ιανουαρίου του 2023. Πέρα από την απλή έκδοση, στα ράφια των καταστημάτων θα έρθει τότε και η Divine Edition, η οποία περιλαμβάνει ένα SteelBook, ένα poster, ένα art book και άλλα καλούδια.