Halo: Αποχώρησε η επικεφαλής της 343 Industries και πυροδοτούνται ανακατατάξεις

Τέλος έλαβε η θητεία της Bonnie Ross
12 Σεπτεμβρίου 2022 21:41
Halo: Αποχώρησε η επικεφαλής της 343 Industries και πυροδοτούνται ανακατατάξεις

Η ανακοίνωση της 343 Industries που φέρνει εκ νέου αλλαγές στα παρασκήνια του Halo franchise και της διοίκησής του, έπεσε σαν κεραυνός. Αυτό διότι η βετεράνος της gaming βιομηχανίας, Bonnie Ross ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ηγεσία της 343 Industries, την οποία υπηρέτησε επί 15 χρόνια, λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος ιατρικής φύσεως. 

Αναλυτικά η δήλωσή της αναφέρει: 

"Ενώ ήλπιζα να μείνω στο Halo μέχρι να κυκλοφορήσει το Winter Update, σας ενημερώνω ότι αποχωρώ από την 343 γιατί θα ασχοληθώ με ένα οικογενειακό ιατρικό ζήτημα. Είμαι απίστευτα περήφανη για τη δουλειά που έχουν κάνει όλοι στην 343 Industries με το Halo Infinite, το Master Chief Collection, την τηλεοπτική σειρά Halo και πολλά ακόμη. Ήταν τιμή μου να υπηρετώ δίπλα στην ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια και να είμαι μέρος ενός σύμπαντος που αγαπώ".

Αλλαγές στην ηγεσία του Halo

Σαφέστατα η αποχώρηση της Ross πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις και σημαντικές αλλαγές στην ηγεσία με την Microsoft να σπάει σε τρεις θέσεις την ηγετική θέση της, ούτως ώστε να γίνεται καλύτερη διαχείριση τώρα που το franchise έχει εξαπλωθεί πέραν του gaming, όπως την τηλεοπτική σειρά Halo. 

Από σήμερα, λοιπόν, νέος επικεφαλής της 343 Industries είναι ο Pierre Hintze, ο οποίος θα επιβλέπει τη συνεχόμενη ανάπτυξη του Halo Infinite και του The Master Chief Collection, αλλά και τα μελλοντικά παιχνίδια του franchise. Έπειτα ο Bryan Koski αποτελεί πλέον τον GM (Γενικό Διευθυντή) του franchise και η Elizabeth Van Wyck θα επιβλέπει το επιχειρηματικό κομμάτι της 343.