Evil West: Ακατάπαυστη δράση στο νέο δεκάλεπτο gameplay βίντεο

Όταν τα Batman συνάντησαν τα Gears of War
12 Σεπτεμβρίου 2022 15:55
Evil West: Ακατάπαυστη δράση στο νέο δεκάλεπτο gameplay βίντεο

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του παιχνιδιού στα μέσα και στους παίκτες που είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη Gamescom 2022, η Focus Entertainment συνεχίζει την προώθηση και έρχεται τώρα να δώσει στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο μεγάλης διάρκειας gameplay βίντεο από το Evil West.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου που βάζει τους παίκτες στη θέση ενός κυνηγού βαμπίρ που σώζει την Άγρια Δύση, καθώς αυτή βυθίζεται στο σκοτάδι. Η ιδιαιτερότητά του είναι το gameplay του, το οποίο συνδυάζει την έντονη melee δράση που θα περίμενε κανείς από ένα Batman παιχνίδι, με τους third person shooter μηχανισμούς και την βαρύτητα του χαρακτήρα που θα περίμενε κανείς από ένα Gears of War. Μάλιστα, ο τίτλος αναπτύσσεται από την Flying Wild Hog, μια ομάδα που ειδικεύεται στα φαντασμαγορικά παιχνίδια δράσης.

Στο νέο, λοιπόν, βίντεο, με διάρκεια που ξεπερνά τα 10 λεπτά, βλέπουμε λίγο από την εξερεύνηση, τις μάχες και τους χαρακτήρες που συνθέτουν την περιπέτεια, καθώς ο Jesse Rentier, πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης, είναι αποφασισμένος να εξαλείψει την απειλή των βαμπίρ. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά και την πρόσφατη καθυστέρησή του, το Evil West αναμένεται πλέον κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου του 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.