Ένα λατρεμένο παιχνίδι του SEGA Mega Drive επιστρέφει 27 χρόνια μετά!

Μέσα από ένα ειδικό remaster
12 Σεπτεμβρίου 2022 15:13
Ένα λατρεμένο παιχνίδι του SEGA Mega Drive επιστρέφει 27 χρόνια μετά!

Η Disney έρχεται να ξυπνήσει νοσταλγικές αναμνήσεις σε μερικούς μεγαλύτερους gamers και να μάθει ένα retro παιχνίδι στους νεότερους, αφού ανακοίνωσε την επιστροφή του Gargoyles.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου The Disney & Marvel Games Showcase που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του D23 Expo 2022, η εταιρία ανακοίνωσε πως η ομάδα ανάπτυξης Empty Clip θα αναλάβει να φέρει στο σήμερα το παιχνίδι, όπως ακριβώς συνέβη και με τα The Jungle Book, Aladdin και The Lion King, άλλες κυκλοφορίες από το μακρινό παρελθόν.

Το Gargoyles Remastered θα φέρει ανανεωμένα γραφικά και σύγχρονα controls, αλλά για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Gargoyles είναι ένα 2D sidescroller που είχε γίνει διαθέσιμο για πρώτη φορά το 1995 για το SEGA Mega Drive. Το παιχνίδι βασιζόταν στην αντίστοιχη animated σειρά της εποχής και έγινε cult classic χάρη στη σχετική ωριμότητα της γραφής του, χάρη στην συνολική πλοκή του, καθώς και χάρη στους έξυπνους και με κίνητρο κακούς του. Μάλιστα, είχε και ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών, όπως ο Keith David, ο Clancy Brown, ο John Rhys-Davies και διάφοροι αστέρες του Star Trek, όπως ο Jonathan Frakes και η Marina Sirtis.

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του Gargoyles Remastered μέσα από το λεπτό 12.35 του παρακάτω βίντεο.