Το Sonic Frontiers θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς

Νέες δηλώσεις για το φιλόδοξο project
12 Σεπτεμβρίου 2022 14:39
Το Sonic Frontiers θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς

Το Sonic Frontiers, το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της θρυλικής σειράς της SEGA, το οποίο φαίνεται πως αντλεί έμπνευση από το πολυβραβευμένο The Legend of Zelda Breath of the Wild, δε θα είναι μόνο το πιο διαφορετικό κεφάλαιο μέχρι σήμερα, αλλά και το πιο μεγάλο.

Συγκεκριμένα, το Sonic Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands.

Τώρα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό μέσο Everyeye, ο επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka, μίλησε για το σκεπτικό με το οποίο η ομάδα του δημιούργησε τα Starfall Islands, τονίζοντας πως το Frontiers θα έχει περισσότερο περιεχόμενο από κάθε άλλο παιχνίδι του franchise που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Αναλυτικότερα, όταν ρωτήθηκε πόσα επίπεδα θα περιλαμβάνει ο τίτλος, απάντησε:

Δε μπορώ να αποκαλύψω πόσα επίπεδα θα έχει το παιχνίδι. Ωστόσο, μπορώ να εγγυηθώ ότι το Frontiers θα έχει τον μεγαλύτερο όγκο περιεχόμενο που έχει συμπεριληφθεί ποτέ σε Sonic παιχνίδι.

Θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι τα Starfall Islands θα κινούν την περιέργεια των παικτών, με πολλά mini-games και δραστηριότητες που θα τραβούν πάνω τους την προσοχή κατά την εξερεύνηση. Όταν έπρεπε να δημιουργήσουμε τους χάρτες, σκεφτήκαμε αμέσως πού θα έπρεπε να τοποθετήσουμε γρίφους, ράμπες και όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να κρατήσουν ζωντανή την περιέργεια του παίκτη.

Για την ιστορία, η SEGA είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει το παιχνίδι να θριαμβεύσει στα reviews, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είδαμε αρκετά gameplay πλάνα, με ειδικά βίντεο που παρουσίαζαν για παράδειγμα την εξερεύνηση και το combat στο open-world.

Το Sonic Frontiers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.