Πρώτα επίσημα gameplay πλάνα από το νέο The Division Heartland

Νέα ματιά και στο The Division Resurgence
11 Σεπτεμβρίου 2022 11:35
Πρώτα επίσημα gameplay πλάνα από το νέο The Division Heartland

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Ubisoft Forward σόου της, η γαλλική εταιρία στάθηκε μεταξύ άλλων και στα διάφορα project του The Division franchise που έχει στα σκαριά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, είδαμε για πρώτη φορά gameplay πλάνα από το The Division Heartland. Πρόκειται για ένα standalone free-to-play κεφάλαιο που είχε ανακοινωθεί πριν μερικούς μήνες και αναπτύσσεται από την Red Storm Entertainment για όλες τις κονσόλες και τους υπολογιστές.

Το Heartland θα φέρει στο προσκήνιο νέους playable χαρακτήρες, σε ένα διαφορετικό, αγροτικό περιβάλλον, μακριά από τα γεγονότα της Νέας Υόρκης και της Ουάσινγκτον. Συγκεκριμένα, η δράση του θα λαμβάνει χώρα στο Silver Creek, το οποίο ήταν κάποτε μια ευχάριστη πόλη στις μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής, αλλά εξελίχθηκε σε ερείπια μετά την εξάπλωση του ιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Heartland δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε πριν γίνει διαθέσιμο για το ευρύ κοινό, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για πρόσβαση στα μελλοντικά closed tests στην επίσημη ιστοσελίδα του franchise πατώντας εδώ.

Τέλος, να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια του σόου της, η Ubisoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα νέο trailer για το The Division Resurgence, το νέο της free-to-play, third-person shooter RPG για Android και iOS που αναμένεται σύντομα.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε όλο το νέο υλικό που είδαμε στο Ubisoft Forward και αφορά τη σειρά The Division.