Τρία παιχνίδια της Ubisoft έρχονται στο Netflix – Ναι, και Assassin’s Creed!

Οι δύο εταιρίες δίνουν τα χέρια
10 Σεπτεμβρίου 2022 22:42
Τρία παιχνίδια της Ubisoft έρχονται στο Netflix – Ναι, και Assassin’s Creed!

Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward event, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι έδωσε τα χέρια με το Netflix, έτσι ώστε να φέρει στην streaming υπηρεσία τρία παιχνίδια της. Ναι, καλά διαβάσατε.

Έτσι, μελλοντικά θα μπορείτε να απολαύσετε τρεις τίτλους της Ubisoft, μέσα από το application του Netflix, χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίς διαφημίσεις. Το πρώτο παιχνίδι είναι το Valiant Hearts 2, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο τον Ιανουάριο του 2023, το 2ο είναι το Mighty Quest 2 που θα έρθει και αυτό το 2023 και τέλος, ένα ολοκαίνουργιο Assassin’s Creed, που δεν έχει ακόμη τίτλο, αλλά ούτε και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μάλιστα, σε αυτούς τους τίτλους δε θα υπάρχουν ούτε in-app purchases, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στα “free-to-play” παιχνίδια. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Netflix έχει βάλει ως στόχο να γεμίσει την gaming κατηγορία του με 50+ παιχνίδια, μέχρι το τέλος του 2022.

Μάλιστα, το Netflix εξαγόρασε αρκετά στούντιο τελευταία συμπεριλαμβανομένων των Boss Fight Entertainment, Next Games και Night School Studio.