Εκτενή gameplay πλάνα από το πανέμορφο Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Έτσι Ubisoft Forward event
10 Σεπτεμβρίου 2022 22:15
Εκτενή gameplay πλάνα από το πανέμορφο Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Η έναρξη του Ubisoft Forward event ξεκίνησε με τον Mario και τους φίλους του, μέσα από το επερχόμενο παιχνίδι Mario + Rabbids: Sparks of Hope, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, η Ubisoft έδωσε μία πολύ αναλυτική ματιά στο παιχνίδι, στα quests, στους χαρακτήρες, στα abilities τους και σε πολλά ακόμα, έτσι ώστε να σας προετοιμάσει κατάλληλα μέχρι να το «πιάσετε στα χέρια σας». Προς το τέλος του trailer, η εταιρία αποκάλυψε ότι έχει και άλλες εκπλήξεις που θέλει να σας παρουσιάσει μελλοντικά για το παιχνίδι, ενώ μετά την κυκλοφορία του θα έρθουν και τρία διαφορετικά DLC.

Για παράδειγμα, ένα DLC θα έχει τον Rayman ως playable χαρακτήρα, αλλά δυστυχώς δεν είδαμε gameplay από εκείνον.

Πρόκειται για της συνέχεια της σειράς strategy παιχνιδιών που ξεκίνησε με το Mario + Rabbids Kingdom Battle το 2017, από την ομάδα ανάπτυξης Ubisoft Milan. Έτσι, Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi και άλλοι φίλοι ξεκινούν μια διαγαλαξιακή περιπέτεια για να νικήσουν μια κακόβουλη οντότητα.

Το παιχνίδι μάς προσκαλεί να εξερευνήσουμε πλανήτες σε όλο το γαλαξία, να ανακαλύψουμε μυστηριώδη μυστικά και να ολοκληρώσουμε συναρπαστικά quests!

Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερο για το παιχνίδι, μιας και τον Ιούνιο είχαμε μιλήσει με την παραγωγό του, την Cristina Nava.

Το Mario + Rabbids: Sparks of Hope θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου στο Nintendo Switch. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.