Rocket League: Η 8η σεζόν έφτασε και φέρνει το Honda Civic Type R! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαθέσιμη πλέον για όλες τις πλατφόρμες
10 Σεπτεμβρίου 2022 19:24
Rocket League: Η 8η σεζόν έφτασε και φέρνει το Honda Civic Type R! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη, η Psyonix μόλις έκανε διαθέσιμη την 8η σεζόν του εξαιρετικά δημοφιλούς free-to-play τίτλου της, Rocket League.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα αυτή σεζόν προσθέτει ένα φρέσκο Rocket Pass για τους παίκτες, το οποίο για πρώτη φορά περιλαμβάνει ένα πασίγνωστο αυτοκίνητο από την πραγματική ζωή. Ο λόγος γίνεται για το θρυλικό Honda Civic Type R, το οποίο φιγουράρει μπροστά-μπροστά στο εικαστικό του νέου κύκλου.

Παράλληλα, η ομάδα πρόσθεσε στο παιχνίδι την Sovereign Heights Arena, καθώς και μια νέα Hoops Arena. Περιγράφοντας τη νέα σεζόν, η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

Το Rocket League βγαίνει έξω! Εξερευνήστε τη γεμάτη γρασίδι Sovereign Heights Arena, ανεβείτε levels στο νέο Rocket Pass και ξεκλειδώστε δύο κλασικά αυτοκίνητα - το Honda Civic Type R και το Honda Civic Type R-LE!

Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε εν δράσει τη νέα σεζόν, παρακάτω θα βρείτε το επίσημο gameplay βίντεο που συνόδευσε την αρχική ανακοίνωσή της:

Το Rocket League είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για PlayStation 4, Xbox One, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και Nintendo Switch, όντας φυσικά συμβατό και με τα Xbox Series X|S και PlayStation 5.