Το Little Nightmares έρχεται επίσημα στα iPhone και Android

Μέσα στο χειμώνα η κυκλοφορία του
10 Σεπτεμβρίου 2022 18:18
Το Little Nightmares έρχεται επίσημα στα iPhone και Android

Το Little Nightmares κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4 και Xbox One, καταφέρνοντας να κερδίσει τόσο τους παίκτες όσο και τους κριτικούς. Συγχρόνως, αποτέλεσε και την αφετηρία ενός νέου franchise για τη Bandai Namco, με τον mobile τίτλο Very Little Nightmars να έρχεται το 2019 και το μεγάλο sequel να ακολουθεί το 2021.

Τώρα, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι που τα ξεκίνησε όλα θα έρθει κανονικά στα iPhone και Android. Συγκεκριμένα, η ιδιαίτερη horror platform εμπειρία του Tarsier Studio θα καταφθάσει στα smartphones αυτό το χειμώνα. Για την ώρα δεν ξέρουμε ακριβώς το πότε, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει πολύ σύντομα.

Τέλος, να σημειωθεί πως το mobile port το έχει αναλάβει η ομάδα ανάπτυξης Playdigious. Δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο τονίζει:

Το Little Nightmares ζωντανεύει τους παιδικούς εφιάλτες και παίζοντας με τις φωτεινές και σκοτεινές πλευρές του, δημιουργεί μία μίξη κρυφτού και κυνηγητού ενός μικροσκοπικού κοριτσιού σε έναν γιγαντιαίο και αφιλόξενο κόσμο. Η φαντασία στα περιβάλλοντα και τους εχθρούς καλπάζει, ενώ σε συνδυασμό με την ηχητική πανδαισία που τους συνοδεύει, είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις οπτικοακουστικού αποτελέσματος που πρόκειται να δούμε στην τρέχουσα χρονιά και όχι μόνο. Παρόλη τη μικρή διάρκειά του, είναι μια μοναδική εμπειρία με τη δική της ταυτότητα, ενώ ποτέ άλλοτε ένα σκεπτόμενο platformer δεν ήταν περισσότερο δικαιολογημένο να αφήνει αναπάντητα ερωτήματα και ακατανόητα γεγονότα. Είπαμε, πρόκειται για εφιάλτη.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική πατώντας εδώ.