World of Heroes: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι της Marvel από τους δημιουργούς του Pokémon GO

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023
10 Σεπτεμβρίου 2022 14:11
World of Heroes: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι της Marvel από τους δημιουργούς του Pokémon GO

Η ομάδα ανάπτυξης του Pokémon GO, η Niantic ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο mobile παιχνίδι, το οποίο έχει στα σκαριά σε συνεργασία με την Marvel. Αυτό το παιχνίδι ονομάζεται World of Heroes και αναμένεται να φτάσει στα κινητά σας τηλέφωνα μέσα στο 2023.

Ο τίτλος αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Disney + Marvel Games Showcase και καλείστε να δημιουργήσετε τον δικό σας σούπερ ήρωα, καθώς και την προϊστορία του.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια της Niantic, έτσι και εδώ, θα πρέπει να βγείτε στον έξω κόσμο, καθώς θα χρειαστεί να περπατήσετε και να σταματήσετε τα «εγκλήματα» που θα συμβαίνουν στον κόσμο, να ολοκληρώσετε αποστολές και να αποτρέψετε διάφορες απειλές.

Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να ανεβείτε επίπεδο, να ξεκλειδώσετε νέο εξοπλισμό και ικανότητες, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με γνωστούς χαρακτήρες όπως είναι ο Spider-Man, ο Wolverine, ο Captain America και άλλοι.

Η Niantic ελπίζει ότι το World of Heroes θα είναι το επόμενό της “hit” μετά το Pokémon Go. Παρακολουθήστε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: