Avatar Reckoning: Πρώτα gameplay πλάνα από το mobile MMO παιχνίδι

Παρουσιάστηκε ο τίτλος στο πλαίσιο της D23 Expo
10 Σεπτεμβρίου 2022 11:06
Avatar Reckoning: Πρώτα gameplay πλάνα από το mobile MMO παιχνίδι

Ούτε το franchise του Avatar γινόταν να λείπει από την ειδική παρουσίαση των παιχνιδιών της Disney. Για αυτό στο πλαίσιο της D23 Expo παρουσιάστηκε ένα trailer με τα πρώτα κανονικά gameplay πλάνα από το επερχόμενο mobile MMO του Avatar, με τίτλο "Avatar Reckoning", που αναπτύσσει η Archosaur Games με εκδότρια την Level Infinite. 

Ενόψει της άκρως αναμενόμενης sequel ταινίας Avatar: The Way of Water, ο εν λόγω τίτλος θέλει να προσφέρει μια online multiplayer εμπειρία εντός του κόσμου της Pandora. Για αυτό δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να φτιάξουν τον δικό τους χαρακτήρα, να τον τροποποιήσουν όπως επιθυμούν, με βαθύ customization του εξοπλισμού τους και να βουτήξουν στον ανοιχτό κόσμο της Pandora, ώστε να τον σώσουν από τις δυνάμεις της RDA. 

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως παράλληλα η Massive Entertainment και η Ubisoft αναπτύσσουν το Avatar: Frontiers of Pandora για τις next-gen κονσόλες (PS5, Xbox Series X|S, PC), το οποίο αναμένεται μεταξύ 2023 και 2024. 

Το Avatar Reckoning ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στα iOS και Android, ωστόσο γνωρίζουμε ότι "έρχεται σύντομα" .