Με Black Panther και Captain America έρχεται το νέο Marvel παιχνίδι της Skydance

Δια χειρός της Amy Hennig, δημιουργού των Uncharted
10 Σεπτεμβρίου 2022 08:19
Με Black Panther και Captain America έρχεται το νέο Marvel παιχνίδι της Skydance

Στο πλαίσιο της D23 Expo και του ειδικού πάνελ Marvel Games Showcase, η Marvel με την Skydance ανακοίνωσαν και επίσημα το blockbuster παιχνίδι τους. 

Και θα περιμένατε το παιχνίδι να έχει κάποιον τίτλο όμως όχι, μιας και συστηθήκαμε σε αυτό προς το παρόν ως "Marvel/Skydance New Media Project", με την Amy Hennig, να ηγείται της ανάπτυξης αυτού του τίτλου, όντας η δημιουργός των Uncharted αλλά και πρόεδρος της Skydance. 

Μέσα από ένα πρώτο CG teaser όμως επιβεβαιώθηκαν οι πρωταγωνιστές του: οι Black Panther και Captain America! Δεν πρόκειται όμως για τις μοντέρνες βερσιόν τους διότι ο τίτλος θα εκτυλίσσεται την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς θα αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις της HYDRA, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Δείτε το teaser:

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι θα αναλάβετε τον ρόλο τεσσάρων παικτών: ενός νεαρού Steve Rogers δηλαδή του Captain America, του Azzuri, παππού του T'Challa και Black Panther του B' Π.Π., του Gabriel Jones, μέλος των Howling Commandos και της Nanali, επικεφαλής των κατασκόπων της Wakanda. Επίσης, μάλλον το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στο Παρίσι και στη Wakanda αν κρίνουμε από το teaser. 

Σύμφωνα με την περιγραφή, το εν λόγω παιχνίδι των Marvel και Skydance υπόσχεται άμεσο και διασκεδαστικό gameplay, με ακατάπαυστη ταχύτητα που θα αποτυπώνει τον ενθουσιασμό και τη δράση της Marvel, εμπνευσμένη από comics-ορόσημα, σειρές και ταινίες, ενώ ξετυλίγεται αυτή η φρέσκια περιπέτεια κατά μήκος της Γης. Η Marvel υποσχέθηκε πως θα δώσει περισσότερες ματιές στους "τέσσερις ήρωες, τέσσερις κόσμους και τον ένα πόλεμο" που αναφέρεται στο trailer, μέσα στους επόμενους μήνες. 

Φυσικά, ακόμα δεν δόθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας ή το σε ποιες πλατφόρμες θα διατεθεί. 

Η Skydance New Media ιδρύθηκε το 2019 ως το στούντιο ανάπτυξης της εταιρίας παραγωγής Skydance υπό την ηγεσία της Hennig. Εκτός του Marvel τίτλου, ετοιμάζει και ένα Star Wars παιχνίδι σε συνεργασία με την Lucasfilm Games.