Δείτε τα πανέμορφα καλύμματα του God of War: Ragnarök για το PS5 που κοστίζουν…πολλά! (ΦΩΤΟ)

Γι’ αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω
09 Σεπτεμβρίου 2022 18:58
Δείτε τα πανέμορφα καλύμματα του God of War: Ragnarök για το PS5 που κοστίζουν…πολλά! (ΦΩΤΟ)

Το God of War: Ragnarök είναι ακριβώς δύο μήνες μακριά μας και πρόκειται να ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Τώρα, δύο fans του God of War franchise είπαν να φτιάξουν δύο διαφορετικά καλύμματα του PlayStation 5, τα οποία είναι απλά πανέμορφα. Το ένα από αυτά έχει φτιαχτεί ειδικά για τους παίκτες που έχουν το PS5 τους σε κάθετη θέση, ενώ το άλλο γι’ αυτούς που το προτιμούν σε οριζόντια θέση.

Και τα δύο καλύμματα έχουν θεματική το Ragnarök και φτιάχτηκαν από τους Anderson και Debora. Δείτε την εκπληκτική δουλειά που έκαναν παρακάτω:

Ωστόσο, όσο όμορφα δείχνουν, αλλά τόσο ακριβά είναι, καθώς το κάθε κάλυμμα κοστίζει περίπου €460 και αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο θα πρέπει να βιαστείτε γιατί το δίδυμο των Anderson και Debora έχει φτιάξει μόλις 40 τεμάχια από το καθένα.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022.