Ακούστε το main theme του Sonic Frontiers (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς και ένα ακόμη δείγμα από το soundtrack του παιχνιδιού
09 Σεπτεμβρίου 2022 18:48
Ακούστε το main theme του Sonic Frontiers (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sega δημοσίευσε δύο βίντεο από το επερχόμενο παιχνίδι Sonic Frontiers, αλλά μη βιαστείτε ακόμα, καθώς δεν είναι κάποια gameplay πλάνα. Αντ’ αυτού, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο βίντεο από το main theme του παιχνιδιού που ονομάζεται “I’m Here” και το οποίο ερμηνεύει η Merry Kirk-Holmes από την μπάντα To Octavia.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσω του επίσημου λογαριασμού Sonic the Hedgehog στο Twitter, αλλά τώρα είναι επίσης διαθέσιμο και στο YouTube. Το "I'm Here" διασκεύασε και συνέθεσε ο μακροχρόνιος συνθέτης της σειράς Tomoya Ohtani, ενώ δούλεψε στο κομμάτι και ο Takahito Eguchi.

Ακούστε το παρακάτω:

Επίσης, στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμη ένα τραγούδι από το παιχνίδι που με τον τίτλο Sonic Frontiers x ONE OK ROCK - "Vandalize", στο οποίο η Sega συνεργάστηκε με το δημοφιλές ιαπωνικό ροκ συγκρότημα για να προσφέρει το κατάλληλο κομμάτι -όπως λέει- που θα συνδυαστεί με τον Sonic για το τελευταίο του ταξίδι στα Νησιά Starfall.

Υπενθυμίζουμε πως το Sonic Frontiers είναι το πρώτο open world Sonic παιχνίδι και έρχεται, μάλιστα, σε μια περίοδο που το franchise έχει πάρει τα πάνω του από την αρκετά μεγάλη επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες των δύο ταινιών του.

Το Sonic Frontiers θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και PC.