ΦΗΜΗ: Το Nintendo Direct καθυστερεί εξαιτίας του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Σύμφωνα με δύο δημοσιογράφους
09 Σεπτεμβρίου 2022 10:25
ΦΗΜΗ: Το Nintendo Direct καθυστερεί εξαιτίας του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το επερχόμενο Nintendo Direct αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά. Όπως αναφέρει ο Jeff Grubb στο Twitter, εάν υπάρξει κάποια μεταβολή της ημερομηνίας αυτή θα είναι μικρή τελικά. 


Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει πως η Nintendo ετοίμαζε ένα μεγάλο Nintendo Direct, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο. Ειδικότερα, το σόου του ιαπωνικού κολοσσού, το οποίο θα είχε έντονο Zelda άρωμα, είχε αναφερθεί πως θα λάμβανε χώρα στην εβδομάδα που ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου.

Τώρα, οι φήμες πήραν μια αναπάντεχη τροπή, αφού όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο δημοσιογράφος Mike Minotti του GameBeat και ο συνάδελφός του, ο εξαιρετικά αξιόπιστος ρεπόρτερ Jeff Grubb, μεταφέρουν πως το σόου της Nintendo έλαβε αναβολή εξαιτίας του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ B’, ήταν η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία και πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 96 ετών. Το θέμα αναμενόμενα έχει μονοπωλήσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και παραμένει ακόμη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιθανότατα αυτός είναι, λοιπόν, και ο λόγος που η Nintendo αποφάσισε να αναβάλει το σόου της, τόσο ως ένδειξη σεβασμού προς τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και για να κάνει τις ανακοινώσεις της σε μια πιο «ήσυχη» περίοδο.

Παρακάτω θα βρείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις των εν λόγω δημοσιογράφων που έφεραν αυτή τη νέα, ομολογουμένως απροσδόκητη, πληροφορία στην επιφάνεια.