Πρώτα gameplay πλάνα από το νέο παιχνίδι του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Αυτό είναι το Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth της EA
08 Σεπτεμβρίου 2022 20:39
Πρώτα gameplay πλάνα από το νέο παιχνίδι του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Κατά τη διάρκεια του GameSpot Swipe, η EA έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες, αλλά και τα πρώτα gameplay πλάνα από το επερχόμενο παιχνίδι του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε εδώ και πολλούς μήνες ότι η εταιρία ετοιμάζει το Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth και τώρα, ο art director, Chris Salazar μιλάει γι’ αυτό.

Πρόκειται για ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής που επιτρέπει στους παίκτες να διοικούν διάφορα units μέσα στο πεδίο της μάχης, συμπεριλαμβανομένων των Aragorn, Gandalf, Arwen και Sauron. "Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να φέρνουν διάσημους χαρακτήρες της Μέσης Γης για να πολεμήσουν σε έναν αγώνα μεταξύ καλού και κακού." -EA

Σε αυτό το παιχνίδι ανακαλύφθηκε ένα νέο δαχτυλίδι και δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να ξαναγράψουν την ιστορία. Μάλιστα, αυτό το δαχτυλίδι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσα στη μάχη.

Η EA είχε δηλώσει πως το Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth θα έχει “immersive storytelling”, μεγάλο ρόστερ χαρακτήρων τόσο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όσο και από το Hobbit, θα περιλαμβάνει μάχες σε διάφορες γνωστές τοποθεσίες από τα έργα του Tolkien, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει και competitive με άλλους παίκτες.

Η Middle-Earth Enterprises είχε δηλώσει τα εξής

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για άλλη μια φορά με την EA. Αυτή τη φορά για να φέρουμε στους fans ένα παιχνίδι για κινητά, αποκλειστικά εμπνευσμένο από τη Μέση Γη, όπως περιγράφεται στα λογοτεχνικά έργα του J.R.R. Tolkien. Είναι τιμή να συνεργαζόμαστε με την ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης, Capital Games.

Το Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth θα κυκλοφορήσει σύντομα σε iOS και Android.