Η Crystal Dynamics έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο των Tomb Raider και Legacy of Kain

Και η Eidos-Montreal των Deux Ex
08 Σεπτεμβρίου 2022 19:38
Η Crystal Dynamics έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο των Tomb Raider και Legacy of Kain

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η Embracer Group ολοκλήρωσε την εξαγορά των Crystal Dynamics, Eidos Montreal και Square Enix Montreal. Όπως φαίνεται, όλα κυλούν ομαλά για την πρώτη εταιρία, καθώς προέβη σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, η Crystal Dynamics αποκάλυψε ότι πλέον έχει όλο τον έλεγχο του Tomb Raider franchise, καθώς και του Legacy of Kain. Η εταιρία μοιράστηκε τα νέα σε ένα σύντομο δελτίο Τύπου που δημοσίευσε που είχε τίτλο: «Η Crystal Dynamics παίρνει τον έλεγχο των πιο αγαπημένων παιχνιδιών της».

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι η Crystal Dynamics έχει αναλάβει τον έλεγχο πολλών franchises – συμπεριλαμβανομένων των Tomb Raider και Legacy of Kain, από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη Square Enix Limited.

Ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, η Crystal Dynamics (ή η θυγατρική της) είναι πλέον ο κάτοχος αυτών των παιχνιδιών και αυτή που θα ελέγχει τα παιχνίδια και τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με αυτά.

Επιπροσθέτως με όλα αυτά, η Eidos-Montreal αποκάλυψε επίσης ότι είναι ο κάτοχος πλέον πολλών παιχνιδιών όπως τα Deus Ex και Thief, μετά από αυτή την εξαγορά.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.