PlayStation Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου στα PS4 και PS5  

Ώρα να πατήσετε το γκάζι!
07 Σεπτεμβρίου 2022 14:41
PlayStation Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου στα PS4 και PS5  

Έχουμε μπει αισίως στο φθινόπωρο και πλέον τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας στα PS4 και PS5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου, μπορείτε να εξαργυρώσετε τρία παιχνίδια. Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS4 μπορούν να παίξουν το Need for Speed Heat. Πρόκειται για το highlight του μήνα, το οποίο κλείνει του μάτι στους λάτρεις των racing παιχνιδιών. Οντάς το νεότερο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς, είναι ένα ιδανικό ζέσταμα για το επόμενο Need for Speed που φημολογείται πως θα καταφθάσει αργότερα εντός του 2022.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus μπορούν να κατεβάσουν πλέον και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά το PS4. Αυτό είναι το Granblue Fantasy: Versus, ένα head-to-head fighter από το θρυλικό στούντιο -όσον αφορά το εν λόγω genre- Arc System Works. Τέλος, το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Toem για το PS5, το οποίο υπόσχεται μια ιδιαίτερη φωτογραφική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Need for Speed Heat και το Granblue Fantasy: Versus  στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Παράλληλα, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια, αυτά θα μείνουν στη ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα για πάντα, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχει λήξει η συνδρομή σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν γενικότερα εντός του Σεπτεμβρίου, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την αναλυτική λίστα.