Παίκτες περίμεναν έως και 5 ώρες για να παίξουν το pre-patch του Wrath of the Lich King Classic

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται…
07 Σεπτεμβρίου 2022 11:16
Παίκτες περίμεναν έως και 5 ώρες για να παίξουν το pre-patch του Wrath of the Lich King Classic

Η Blizzard κυκλοφόρησε πριν μερικά εικοσιτετράωρα το “pre-patch” του Wrath of the Lich King Classic για το WoW Classic και όπως όλα δείχνουν, έγινε ένας χαμός. Συγκεκριμένα, εκατοντάδες παίκτες είχαν παράπονα με το συγκεκριμένο patch, μιας και περίμεναν «στην ουρά» πάρα πολλές ώρες.

Πολλοί servers του Wrath of the Lich King Classic που ήταν γεμάτοι ή γενικά είχαν αρκετό κόσμο αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα, μιας και εκατοντάδες παίκτες περίμεναν σε “queue” έως και 5 ολόκληρες ώρες (343 λεπτά) για να παίξουν.

Αν και αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα που έγινε στον server Grobbulus, οι ουρές του παιχνιδιού κυμαίνονται από 20 λεπτά και παραπάνω και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απογοήτευση της κοινότητας που ήθελε να απολαύσει το patch.

Το επίσημο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό το νέο update του WoW Classic φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως τον Death Knight ως playable class και διάφορα άλλα events.

Εκτός από το αρχικό-κλασσικό περιεχόμενο -που ίσως γνωρίζετε- η Blizzard θα φέρει και βελτιωμένη έκδοση του Barber Shop, achievements, boost για να πάτε level 70, σε περίπτωση που δεν παίξατε το Burning Crusade, καθώς και προσωπικές βαθμολογίες στην Arena για το PVP.

Όπως συμβαίνει με το WoW Classic και το Burning Crusade Classic, το Wrath of the Lich King Classic θα συμπεριληφθεί στην υπάρχουσα συνδρομή του WoW χωρίς επιπλέον κόστος.

Το Wrath of the Lich King Classic θα κυκλοφορήσει για όλους στις 26 Σεπτεμβρίου.