Cyberpunk 2077: O Keanu Reeves επιστρέφει για το Phantom Liberty expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer
06 Σεπτεμβρίου 2022 20:03
Cyberpunk 2077: O Keanu Reeves επιστρέφει για το Phantom Liberty expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Night City Wire σόου της, η CD Projekt όχι μόνο αποκάλυψε το νέο μεγάλο update του Cyberpunk 2077, περισσότερα για το anime του τίτλου, αλλά έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και πληροφορίες για το πρώτο expansion του παιχνιδιού.

Αναλυτικότερα, η πολωνική εταιρία αποκάλυψε και επίσημα το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Πρόκειται για ένα ‘κατασκοπικό θρίλερ’, όπως το περιγράφει η ίδια ομάδα ανάπτυξης, τα γεγονότα του οποίου θα λαμβάνουν χώρα σε μια ολοκαίνουργια γειτονιά της Night City. Η ιστορία του expansion περιστρέφεται γύρω από τις ‘Νέες Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής’, τις οποίες ο πρωταγωνιστής ορκίζεται να υπηρετήσει.

Μάλιστα, μετά το trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε και στον player που ακολουθεί, στο σόου της CD Projekt εμφανίστηκε και ο Keanu Reeves. Συγκεκριμένα, ο λατρεμένος ηθοποιός ενημέρωσε τους fans πως συνεργάζεται για άλλη μια φορά με το στούντιο και έτσι θα συμμετέχει στο νέο expansion, ηχογραφώντας νέους διαλόγους για τον χαρακτήρα του, τον Johnny Silverhand.

Για την ώρα, το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε πως θα έρθει κάποια στιγμή εντός του 2023. Μάλιστα, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις πλατφόρμες τρέχουσας γενιάς, δηλαδή για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.