Cyberpunk 2077: Έφτασε το τέλος για τις PS4 και Xbox One εκδόσεις

Διαθέσιμο σήμερα το τελευταίο τους patch
06 Σεπτεμβρίου 2022 19:42
Cyberpunk 2077: Έφτασε το τέλος για τις PS4 και Xbox One εκδόσεις

H CD Projekt Red, πιστή στην υπόσχεσή της, αποκάλυψε τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Cyberpunk 2077 και τα νέα δεν είναι θετικά για τους κατόχους κονσολών προηγούμενης γενιάς. Συγκεκριμένα, η πολωνική εταιρία ανακοίνωσε το Edgerunners Update, γνωστό και ως Patch 1.6.

Η εν λόγω ενημέρωση είναι σήμερα διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες οπού κυκλοφορεί το παιχνίδι και θα είναι η τελευταία που θα καταφθάσει για τα PS4 και Xbox One. Ειδικότερα, η CD Projekt γνωστοποίησε πως δε θα υπάρξουν άλλα μεγάλης κλίμακας patches για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Αντιθέτως, οι μελλοντικές προσπάθειες θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στα PS5, Xbox Series X|S και PC. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως κάποια μικρότερα updates με ορισμένες τεχνικές διορθώσεις είναι πιθανό να γίνουν διαθέσιμα και για την προηγούμενη γενιά.

Επιστρέφοντας τώρα στα του Edgerunners Update, αυτό έρχεται να γιορτάσει την κυκλοφορία της anime σειράς στο Netflix και έτσι θα φέρει νέο θεματικό περιεχόμενο, με διάφορα μυστικά διασκορπισμένα στη Night City. Παράλληλα, στο παιχνίδι θα προστεθούν 5 νέα melee όπλα, 6 νέα πυροβόλα όπλα και τρία νέα gigs.

Πέρα από το νέο περιεχόμενο, το patch 1.6 θα προσθέσει στο Cyberpunk 2077 και νέα χαρακτηριστικά, όπως το Wardrobe, στο οποίο θα μπορείτε να αλλάζετε την εμφάνιση του outfit του χαρακτήρα σας, χωρίς να επηρεάζονται τα στατιστικά του armor. Άλλο ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το Cross-progression μεταξύ των διαφόρων πλατφορμών, ενώ νέες λειτουργίες απέκτησε και το photo mode.

Για την τεράστια λίστα των bugs και των λοιπών προσθηκών και διορθώσεων, μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανάρτηση της CD Projekt πατώντας εδώ.