Το The Callisto Protocol θα έχει υποστήριξη για τέσσερα χρόνια με διάφορα DLC

Έχει πολλά πλάνα η ομάδα ανάπτυξης
06 Σεπτεμβρίου 2022 15:02
Το The Callisto Protocol θα έχει υποστήριξη για τέσσερα χρόνια με διάφορα DLC

Το The Callisto Protocol πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αυτές αφορούν το μέλλον του παιχνιδιού, μετά τη διαθεσιμότητα του και όπως όλα δείχνουν, η ομάδα ανάπτυξης Striking Distance Studios έχει πολλά πλάνα.

Σε μια νέα συνέντευξή του στο TrueTrophies, ο CTO της Striking Distance Studios, Mark James αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα τετραετές σχέδιο υποστήριξης μετά την κυκλοφορία του τίτλου. Ο James επιβεβαίωσε επίσης ότι η ομάδα θα «επενδύσει σε DLC», καθώς ο κόσμος του The Callisto Protocol είναι επεκτάσιμος.

Ο Mark James είπε τα εξής:

Θεωρούμε ότι είναι ένας “full-service” τίτλος και θα επενδύσουμε σε DLC. Θέλουμε να υπάρχει υποστήριξη για τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Έχουμε αφήσει τον κόσμο του επεκτάσιμο. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργήσαμε έναν κόσμο που μπορεί να πει διαφορετικές ιστορίες, που θα μπορούμε να τις πούμε είτε μέσω DLC, είτε μέσω μεταγενέστερων προϊόντων. Αφήσαμε τον κόσμο του παιχνιδιού ανοιχτό.

Φαίνεται πως οι developers έχουν πολλά σχέδια για τον τίτλο για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά δεν έγιναν γνωστά αυτά τα σχέδια, επειδή είναι ακόμα πολύ νωρίς. Ωστόσο, ο James έκλεισε τη συνέντευξή του λέγοντας ότι θα μπορούσαμε να δούμε κάποια modes που θα είναι εμπνευσμένα και από άλλα survival horror παιχνίδια.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το The Callisto Protocol είναι ένα story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Το The Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και Xbox One.

Tags: