Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios θέλει να δείξει το Fable, αλλά η Playground «δεν τον αφήνει»

Επειδή θέλει πρώτα να βεβαιωθεί πως θα είναι έτοιμο
06 Σεπτεμβρίου 2022 14:18
Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios θέλει να δείξει το Fable, αλλά η Playground «δεν τον αφήνει»

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε ή ακούσαμε κάτι από το επερχόμενο Fable της Microsoft και όπως φαίνεται, θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη υπομονή.

Και αυτό γιατί ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty είπε πώς θα ήθελε πολύ να δείτε κάτι από το νέο κεφάλαιο του franchise, αλλά η ομάδα ανάπτυξης, Playground Games θέλει να παρουσιάσει κάτι, όταν θα είναι έτοιμη.

Μιλώντας στο PAX West 2022, ο Booty είπε ότι η Playground Games κάνει πολύ ωραία πράγματα με το επόμενης γενιάς Fable, που κάθε φορά που το βλέπει τους λέει να δείξουν κάτι.

Οι ομάδες μας δε θέλουν να δείχνουν πράγματα από νωρίς πριν να είναι κάτι έτοιμο, αλλά αν υπάρχει ένα παιχνίδι όπου το ανατρέπει αυτό κάθε φορά που το βλέπω, είναι το Fable. Όποτε το βλέπω, λέω ότι πρέπει να δείξουμε κάτι, επειδή υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης έχει κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάτι πριν να είναι έτοιμη.

Αυτά είπε ο Booty για το νέο Fable και επισήμανε ότι η Playground Games δείχνει την ίδια αφοσίωση σε αυτόν τον τίτλο, όπως ακριβώς κάνει και με τα Forza. Τέλος, παραδέχτηκε ότι το να δίνεις το Fable σε μία ομάδα που επικεντρώνεται στα racing games ήταν λίγο «κάπως», αλλά η Playground λέει πως έχει αποδείξει ότι «ξέρει τι της γίνεται».