GTA V: Ένας στρατός από developers δούλεψε σε αυτό και η Rockstar Games τους ευχαριστεί

Χιλιάδες άτομα εργάστηκαν για το πιο επιτυχημένο videogame όλων των εποχών
05 Σεπτεμβρίου 2022 23:35
GTA V: Ένας στρατός από developers δούλεψε σε αυτό και η Rockstar Games τους ευχαριστεί

Tην επιτυχία του Grand Theft Auto V την έγραψαν οι αριθμοί του, καθώς από το 2013 μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει σε τρεις γενιές κονσολών και έχει πουλήσει πάνω από 170 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. 

Με την Rockstar Games να έχει ανακοινώσει πως το GTA 6 βρίσκεται σε προχωρημένη ανάπτυξη, έχοντας βάλει προς ολοταχώς για το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής open-world σειράς, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που δούλεψε στο προηγούμενο κεφάλαιο. 

Μέσα, λοιπόν, από ένα μακροσκελές blog post, η Rockstar ευχαρίστησε έναν-έναν τους developers που εργάστηκαν στο GTA V και είναι κυριολεκτικά ένας στρατός. Η εταιρία ανέφερε χαρακτηριστικά: 

"Το Grand Theft Auto V και το Grand Theft Auto Online αντιπροσωπεύουν τις συνδυασμένες προσπάθειες των ομάδων μας ανά τον κόσμο για όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτά τα παιχνίδια, από την αρχική τους κυκλοφορία το 2013 μέχρι σήμερα".

Το TweakTown μέτρησε όλα τα στελέχη και το εργατικό δυναμικό που εργάστηκε σε αυτό και μέτρησε πάνω από 6.000 developers και εργαζόμενους. Συγκεκριμένα μέτρησε 6.820 άτομα που έφεραν εις πέρας το τεράστιο επίτευγμα που ακούει στο όνομα GTA V. 

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το GTA 6 θα έχει την πρώτη playable πρωταγωνίστρια της σειράς και υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει το 2024. 

Τα νεότερα για το GTA 6, όπως τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που διέρρευσαν, θα τις βρείτε πατώντας εδώ