Οι fans νομίζουν πως το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog κρύβεται στο The Last of Us Part 1 (ΦΩΤΟ)

Η Naughty Dog θα ασχοληθεί με fantasy σκηνικά;
05 Σεπτεμβρίου 2022 22:07
Οι fans νομίζουν πως το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog κρύβεται στο The Last of Us Part 1 (ΦΩΤΟ)

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί το The Last of Us Part 1 και ήδη οι παίκτες το έχουν ξεκοκαλίσει για πιθανά easter eggs. Ένα από αυτό έχει κάνει τους fans να αναπτύξουν τη θεωρία ότι η Naughty Dog έκρυψε ένα easter egg για το επόμενο παιχνίδι της. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για διάφορες εικόνες τύπου concept art που αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για ένα παιχνίδι με fantasy σκηνικό -εφόσον φυσικά στέκει η θεωρία ότι είναι αυτό το νέο της παιχνίδι. Αυτό το υποτιθέμενο νέο fantasy-themed IP της Naughty Dog περιλαμβάνει έναν δράκο, μια γυναίκα πολεμίστρια και ένα άλογο. 

Δείτε τις εικόνες: 


Τις εντυπώσεις μας από το The Last of Us Part I, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα βρείτε πατώντας εδώ

Πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα πρώτα πλάνα από την τηλεοπτική σειρά του The Last of Us του HBO

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το The Last of Us Part Ι έχει φτιαχτεί από το μηδέν, αφού στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να εκμεταλλευτεί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να εξαντλήσει όσο το δυνατόν τους πόρους που μπορεί να προσφέρει το PS5. Για να δείτε το συγκριτικό χαρακτήρων που είχε δημοσιευτεί παλιότερα μπορείτε να πατήσετε εδώ, ενώ ένα ακόμη πρόσφατο συγκριτικό βίντεο μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Να σημειωθεί πως το remake, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία, θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Το The Last of Us Part I κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τα PC, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει ακόμη άγνωστη, πέρα από μια γενική δήλωση πως θα καταφθάσει «πολύ σύντομα».