NBA 2K23: Ανοίξτε χώρο! – Αποκαλύφθηκε το τεράστιο μέγεθός του

Θα χρειαστείτε αρκετά ελεύθερα GB
05 Σεπτεμβρίου 2022 15:13
NBA 2K23: Ανοίξτε χώρο! – Αποκαλύφθηκε το τεράστιο μέγεθός του

Το NBA 2K23 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch και όπως φαίνεται, οι λάτρεις του αθλήματος που ανυπομονούν να ριχτούν στα ψηφιακά παρκέ θα πρέπει μάλλον να αρχίσουν να ελευθερώνουν χώρο στο δίσκο της κονσόλας ή του υπολογιστής τους.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έγινε διαθέσιμο για pre-load για όσους έχουν προβεί σε προ-παραγγελία της Xbox Series έκδοσης. Με τον τρόπο αυτό μάθαμε το μέγεθος του, το οποίο ξεπερνά τα 150GB! Ναι, καλά διαβάσατε, οι κάτοχοι Xbox Series X χρειάζεται να έχουν, για την ακρίβεια, 152GB ελεύθερου χώρου στον SSD τους. Συγκριτικά με το περσινό NBA στην ίδια κονσόλα, το φετινό παιχνίδι είναι 36.46 GB μεγαλύτερο.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πόσο χώρο καταλαμβάνει ο τίτλος στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς ή στο PlayStation 5, αλλά το NBA 2K22 ήταν λίγα GB μικρότερο στο οικοσύστημα της Sony. Για την ιστορία, το μέγεθος του περσινού κεφαλαίου της σειράς στις διάφορες κονσόλες διαμορφωνόταν ως εξής: Xbox Series X|S: 115.56 GB, Xbox One: 84.3 GB, PS4: 99.137 GB, PS5: 109 GB, Switch: 45.2 GB και PC: 110 GB.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το NBA 2K23 γίνεται ένα από τα πιο μεγάλα σε μέγεθος παιχνίδια της αγοράς, κοντράροντας το πλέον περίφημο Call of Duty Warzone.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρσκάρισμα, το φετινό κεφάλαιο θα τιμήσει ίσως τον πιο αναγνωρίσιμο παίκτη που φορούσε τον αριθμό 23 στην φανέλα του, τον Michael Jordan των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος θα βρίσκεται στα εξώφυλλα των Michael Jordan Edition και Championship Edition.

Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης δε θα σταθεί μόνο εκεί. Συγκεκριμένα, από την αρχική ανακοίνωση γνωρίζαμε πως στο NBA 2K23 θα επιστρέψει και το The Jordan Challenge. Αυτό το ειδικό mode θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βιώσουν ξανά 15 εμβληματικές στιγμές από την καριέρα του θρυλικού αθλητή. Οι δέκα από αυτές τις προκλήσεις προέρχονται από το NBA 2K11, έχοντας δημιουργηθεί εκ νέου, ενώ το mode θα είναι εμπλουτισμένο και με πέντε ολοκαίνουργιες στιγμές. Παράλληλα, το Jordan Challenge θα περιλαμβάνει και παρασκηνιακό υλικό, όπως συνεντεύξεις με συμπαίκτες και αντιπάλους του MJ.

Φυσικά, πολλές αλλαγές και προσθήκες έχουν γίνει και στο gameplay, με την ομάδα ανάπτυξης να βελτιώνει το μηχανισμό του σουτ.

Tags: