Μην απορήσετε αν έρθει τηλεοπτική σειρά Elden Ring

Ναι, καλά διαβάσατε
05 Σεπτεμβρίου 2022 14:48
Μην απορήσετε αν έρθει τηλεοπτική σειρά Elden Ring

Ο ιαπωνικός multimedia κολοσσός Kadokawa Group, ο οποίος κατέχει το πλειοψηφικό μερίδιο της λατρεμένης ομάδας ανάπτυξης FromSoftware, με την Tencent και το PlayStation να ακολουθούν, επιβεβαίωσε πως το Elden Ring franchise θα μεγαλώσει και μάλιστα όχι με παιχνίδια, αλλά με transmedia περιεχόμενο σε άλλα μέσα. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τον όρο, αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποιο κόμικ που να συνεχίζει το lore, κάποιο βιβλίο, ενδεχομένως κάποιο anime, μέχρι και κάποια ταινία ή τηλεοπτική σειρά!

Η πρόθεση του Kadokawa Group γνωστοποιήθηκε μαζί με την αποκάλυψη των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους, με την εταιρία να αναφέρει χαρακτηριστικά:

Θα μεγιστοποιήσουμε τη συνολική αξία του Elden Ring με έναν συνδυασμό μέσων.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως και η publishing εταιρία του παιχνιδιού, η Bandai Namco, είχε δηλώσει κάτι αντίστοιχο τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, είχε επισημάνει πως θέλει το Elden Ring να επεκταθεί πέρα από το φάσμα των βιντεοπαιχνιδιών, καλώντας μάλιστα την κοινότητα να μείνει συντονισμένη για περισσότερα projects που θα χρησιμοποιούν το IP.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή είναι μάλλον αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία του τίτλου. Το πόνημα της FromSoftware δεν αποτελεί μόνο το πιο viral παιχνίδι του 2022 μέχρι τώρα, αλλά και ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά, καθώς μέχρι τον Ιούνιο του 2022, ο τίτλος είχε πουλήσει πάνω από 16.6 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.


Πηγή εικόνας: Malenia Blade of Miquella cosplay - u/Vamplette