God of War Ragnarok: Οι fans εντόπισαν μία κίνηση από τα «παλιά» στα τελευταία gameplay πλάνα

Ο Kratos δε ξεχνάει!
05 Σεπτεμβρίου 2022 13:00
God of War Ragnarok: Οι fans εντόπισαν μία κίνηση από τα «παλιά» στα τελευταία gameplay πλάνα

Οι θαυμαστές του God of War εντόπισαν τον Kratos να χρησιμοποιεί μια κίνηση από το God of War 2 στα τελευταία πλάνα του Ragnarok. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς και θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα, δε γνωρίζουμε και τόσα πολλά για τη νέα περιπέτεια του franchise.

Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν νέα gameplay πλάνα, που παρουσίαζαν μεταξύ άλλων τη μάχη του God of War Ragnarok. Εκεί, όπως παρατήρησαν κάποιοι fans, ο Kratos χρησιμοποίησε μία «κίνηση από τα παλιά».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του βίντεο, που εστιάζει στις νέες ικανότητες του Kratos με τα Blade of Chaos, τον βλέπουμε να εκτελεί ένα τελειωτικό χτύπημα (finish move) σε έναν εχθρό που είναι ακριβώς το ίδιο με το God of War 2.

Δείτε το νέο finish move του Kratos παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου αποκλειστικά για τα PlayStation 5 και PlayStation 4.