Τεράστια διαρροή για το Silent Hill 2 Remake – Πρώτες εικόνες;

Νέες πληροφορίες για το project της Blooper Team
05 Σεπτεμβρίου 2022 11:33
Τεράστια διαρροή για το Silent Hill 2 Remake – Πρώτες εικόνες;

Μόλις πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για τη φήμη που θέλει την επίσημη παρουσίαση του νέου Silent Hill να βρίσκεται προ των πυλών και συγκεκριμένα να λαμβάνει χώρα κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο. Τώρα, μια νέα διαρροή έρχεται να αναστατώσει ξανά τους fans.

Αναλυτικότερα, τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου τρεις εικόνες που υποτίθεται πως προέρχονται από το remake του Silent Hill 2, το οποίο φημολογείται πως ετοιμάζει η Blooper Team. Πρόκειται για το πολωνικό στούντιο των Layers of Fear και The Medium. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσιογραφικό μέσο VGC και τον έμπιστο insider Dusk Golem, οι εικόνες είναι πράγματι αληθινές, αλλά προέρχονται από ένα εσωτερικό demo που δημιουργήθηκε για το pitch του project, χωρίς να ξοδεύονται πολλά χρήματα.

Αναλυτικότερα, ο Golem ανέφερε:

Αυτές είναι από ένα εσωτερικό demo της Blooper πριν το project πάρει το πράσινο φως, οπότε πρόκειται για ένα proof of concept που δημιουργήθηκε χωρίς πολλά χρήματα. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι δε θα μοιάζει έτσι.

Στη συνέχεια στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και μια υποτιθέμενη διαφάνεια από μια εσωτερική παρουσίαση του PlayStation. Το internet ακόμη δεν έχει καταλήξει αν πρόκειται για αληθινή διαρροή ή για κάτι fake, επομένως σας προτείνουμε να είστε πολύ επιφυλακτικοί με τις πληροφορίες της.

Συνοπτικά η εν λόγω διαφάνεια λέει πως η Konami ετοιμάζει τρία Silent Hill, το remake του δεύτερο κεφαλαίου, το πέμπτο αριθμημένο παιχνίδι της σειράς και το Silent Hill Short Shorties σε συνεργασία με την Annapurna. Ειδικότερα όσον αφορά το remake, η διαφάνεια ισχυρίζεται πως θα έχει ανανεωμένη AI, σχεδιασμένους εκ νέου γρίφους και ολοκαίνουργια endings, ενώ γίνεται λόγος για αποκλειστικότητα στις PlayStation κονσόλες για ένα χρόνο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και το οποίο ανάρτησε ξανά στον λογαριασμό του ο ρεπόρτερ Andrew Marmo.

Φυσικά, αν τα τελευταία χρόνια έχουμε μάθει κάτι από τις κυριολεκτικά ατέλειωτες φήμες, διαρροές και εικασίες που σχετίζονται με την επιστροφή της λατρεμένης horror σειράς, είναι πως μάλλον θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Μέχρι η Konami να ανακοινώσει, λοιπόν, κάτι επίσημα, καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη όλα τα παραπάνω ως απλές φήμες.