Το Apex Legends σαρώνει και τον Αύγουστο είχε περισσότερους παίκτες από ποτέ

Συνεχίζει ασταμάτητο το battle royale της EA
04 Σεπτεμβρίου 2022 16:02
Το Apex Legends σαρώνει και τον Αύγουστο είχε περισσότερους παίκτες από ποτέ

Μπορεί να έχουν περάσει κάποια χρόνια από το αρχικό του ντεμπούτο, αλλά το Apex Legends συνεχίζει ακλόνητο και φαίνεται πως προσελκύει διαρκώς νέους παίκτες.

Αναλυτικότερα, ο battle royale τίτλος της EA έσπασε ένα νέο ρεκόρ, αφού τον Αύγουστο είχε περισσότερους συστηματικούς παίκτες από ποτέ άλλοτε στο Steam. Συγκεκριμένα, ο μικρότερος αριθμός ταυτόχρονων παικτών που καταγράφηκε στην PC πλατφόρμα της Valve μέσα στον προηγούμενο μήνα ήταν 329,041. Συγκριτικά, τον προηγούμενο μήνα, το ίδιο στατιστικό ανερχόταν σε 311,275 παίκτες.

Αντίστοιχα, και το μέγιστο ταυτόχρονων παικτών έσπασε μέσα στο Αύγουστο, αφού χάρη στο ντεμπούτο της 14ης σεζόν στις αρχές του μήνα, το Apex ξεπέρασε τους 500,000 συνδεδεμένους χρήστες.

Από κάθε προοπτική, λοιπόν, το Apex Legends ζει και βασιλεύει, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα να σπάει ρεκόρ. Φυσικά, αν αναλογιστούμε πως τα νούμερα αυτά αφορούν μόνο το Steam και το PC, ο συνολικός αριθμός των παικτών συμπεριλαμβανομένων των PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch είναι σίγουρα δραματικά μεγαλύτερος. Παράλληλα, στην εξίσωση υπάρχει και το Apex Legends Mobile των Android και iOS, το οποίο είναι ωστόσο μια ξεχωριστή κυκλοφορία με δικές του σεζόν και άλλο περιεχόμενο.

Για την ιστορία, πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Respawn ξεκίνησε τις προσλήψεις και για ένα single-player παιχνίδι στον κόσμο του Apex Legends. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.