ΦΗΜΗ: Η Nintendo ετοιμάζει Direct «τιγκαρισμένο» στο Zelda

Το οποίο μάλλον θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο
02 Σεπτεμβρίου 2022 22:05
ΦΗΜΗ: Η Nintendo ετοιμάζει Direct «τιγκαρισμένο» στο Zelda

Ο τρομερά αξιόπιστος insider της gaming βιομηχανίας, Jeff Grubb, ο οποίος ευθύνεται για πραγματικά αμέτρητες διαρροές που αποδείχθηκαν αληθινές, όπως είναι μεταξύ άλλων η αποκλειστική συμφωνία της Kojima Productions με το Xbox, ήρθε τώρα να αναστατώσει και τους Nintendo fans.

Συγκεκριμένα, σε ένα νέο podcast στο οποίο συμμετείχε, αποκάλυψε πως ο ιαπωνικός κολοσσός ετοιμάζει ένα νέο Nintendo Direct για το Σεπτέμβριο, το οποίο θα έχει έντονο Zelda άρωμα. Μάλιστα, τόνισε πως είναι βέβαιο ότι σε αυτό το σόου θα ανακοινωθούν και επίσημα Nintendo Switch ports για τα λατρεμένα Wind Waker και Twilight Princess κεφάλαια της σειράς.

Βέβαια, ο Grubb ξεκαθάρισε πως ακόμη δε γνωρίζει αν το Direct θα ονομαστεί mini ή αν θα είναι γενικό, μεγάλο σόου, αλλά δήλωσε 100% βέβαιος πως είναι δρομολογημένο για το Σεπτέμβριο. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το σόου θα έχει και third-party παιχνίδια, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Nintendo να αποκαλύψει επιτέλους σε αυτό και το remaster του Metroid Prime, για το όποιο κυκλοφορούν φήμες εδώ και κυριολεκτικά χρόνια.

Η τελευταία πληροφορία που μοιράστηκε ο ρεπόρτερ είναι πως το Direct ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στην εβδομάδα που ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή του.

Φυσικά, μιας και έχουμε να κάνουμε με φήμες, καλό θα ήταν να λάβετε τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη. Όπως και να ‘χει εξάλλου, πολύ σύντομα θα μάθουμε αν οι πληροφορίες του Grubb ευσταθούν.