Cyberpunk 2077: Η CD Projekt θα αποκαλύψει το μέλλον του την επόμενη εβδομάδα

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία του επόμενου Night City Wire
02 Σεπτεμβρίου 2022 17:10
Cyberpunk 2077: Η CD Projekt θα αποκαλύψει το μέλλον του την επόμενη εβδομάδα

Εν όψει του Cyberpunk Edgerunners, της νέας anime σειράς του Netflix που βασίζεται στο σύμπαν του παιχνιδιού της CD Projekt, η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Night City Wire live stream της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι δημιουργοί του Cyberpunk 2077 υπόσχονται ένα ‘special’ επεισόδιο, το οποίο θα περιλαμβάνει πληροφορίες για το επερχόμενο τηλεοπτικό σόου, ενώ συγχρόνως θα αποκαλύψει και το μέλλον του βασικού παιχνιδιού. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, πως η ομάδα θα σπάσει τη σιωπή της σχετικά με το επόμενο μεγάλο update του τίτλου, ενώ ενδέχεται να δούμε και το πρώτο πακέτο επέκτασης, για το οποίο είχαν διαρρεύσει πληροφορίες στο διαδίκτυο νωρίτερα φέτος.

Το εν λόγω Night City Wire live stream, λοιπόν, είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. το απόγευμα (ώρα Ελλάδος). Για να το παρακολουθήσετε ζωντανά αρκεί να συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι της CD Projekt Red στο Twitch, μέσα από το link που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το Cyberpunk: Edgerunners αναμένεται στις 13 Σεπτεμβρίου.

Αν χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, πρόκειται για ένα anime spin-off του παιχνιδιού της CD Projekt από το γνωστό και ταλαντούχο στούντιο Trigger. Είναι η ίδια ομάδα που ευθύνεται για εξαιρετικά δημοφιλή anime, όπως τα Little Witch Academia και Kill la Kill, η οποία μάλιστα επιστράτευσε και ένα all-star καστ. Συγκεκριμένα, director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Η επίσημη περιγραφή της σειράς τονίζει:

Το Cyberpunk: Edgerunners αφηγείται μια αυτόνομη ιστορία 10 επεισοδίων για ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη του μέλλοντος που όλοι έχουν εμμονή με την τεχνολογία και τις τροποποιήσεις του σώματός τους. Έχοντας τα πάντα να χάσει, επιλέγει να μείνει ζωντανός με το να γίνει edgerunner — δηλαδή παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως cyberpunk.

Για την ιστορία, το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 και επτά χαοτικές ημέρες αργότερα, με τρομερά παράπονα και κατακραυγή από την κοινότητα, το παιχνίδι έφτασε μέχρι και να αποσυρθεί από το PlayStation Store. Πλέον ο τίτλος είναι διαθέσιμος για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC, έχοντας λάβει πολλαπλά updates που βελτιώσαν τα τεχνικά του προβλήματα και αναβάθμισαν τον τομέα των γραφικών για τις κονσόλες νέας γενιάς. Παράλληλα, η CD Projekt ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει και την ανάπτυξη και ενός νέου Witcher παιχνιδιού.

Περισσότερα για το πρόσφατο μεγάλο του 1.5 update του Cyberpunk μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ, ενώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανακοίνωση του νέου Witcher παιχνιδιού, πατήστε εδώ.