O Ninja θα κάνει διάλειμμα από τα livestreams - Πότε θα επιστρέψει;

Ξαφνικά έκλεισε τα streams του - Θέλει να απέχει από την online παρουσία του γενικότερα
02 Σεπτεμβρίου 2022 16:20
O Ninja θα κάνει διάλειμμα από τα livestreams - Πότε θα επιστρέψει;

Ο άλλοτε ποτέ μεγαλύτερος streamer του κόσμου, ο Tyler "Ninja" Blevins ανακοίνωσε πως σταματάει επ' αόριστον τα livestreams του. Έπειτα από μια σειρά παράξενων συμπεριφορών μέσα από τους λογαριασμούς στα social media, που προκάλεσαν σύγχυση στους fans του για το τι περί τίνος πρόκειται, άφησε να εννοηθεί πως θα κάνει ένα "διάλειμμα" από τα streams 

Αρχικά έκανε ένα tweet με τη λεζάντα πως "Έρχονται μεγάλα πράγματα" και έπειτα ξεκίνησε ένα livestream στο Twitch του για περίπου 2.30 ώρες. Όταν το stream τελείωσε έκανε το εξής παράξενο tweet λέγοντας: 

Απλώς χρειάζομαι ένα διάλειμμα...Δεν ξέρω πότε και που θα επιστρέψω. 

Tο μυστήριο γύρω από το "timeout" του Ninja πύκνωσε όταν τόσο ο λογαριασμός του στο Twitch σταμάτησε να είναι verified κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι partner με την πλατφόρμα, ενώ και στο Twitter έβγαλε την φωτογραφία προφίλ και άλλαξε το όνομά του σε "User Not Found". Γενικότερα ο Ninja φαίνεται πως θέλει να απέχει όχι μόνο από τα streams, αλλά από τα social media και από το internet, αν κρίνουμε από αυτές τις κινήσεις του.

Όσον αφορά το Twitch εικάζεται ότι έληξε το συμβόλαιό του με την κορυφαία streaming πλατφόρμα, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του από το Mixer. 

O Ninja δεν έδωσε καμία περαιτέρω εξήγηση εάν αυτή του η κίνηση προέρχεται από βαριά κόπωση ή εάν κάποιος άλλος λόγος τον ώθησε προς αυτή την κατεύθυνση.

Από βετεράνος pro παίκτης του Halo, άρχισε να γίνεται περισσότερο γνωστός παίζοντας PUBG έως ότου εδραιώθηκε στα μάτια του κόσμου σαν streamer του Fortnite, κάτι που τον έφερε στην κορυφή του Twitch, εκεί όπου μετράει πάνω από 18 εκατομμύρια ακόλουθους