Το ελληνικό RPG Stories χρειάζεται τη βοήθειά σας!

“Μία ιστορία, που κανείς δεν θα πει καλύτερα από εσένα…”
01 Σεπτεμβρίου 2022 21:51
Το ελληνικό RPG Stories χρειάζεται τη βοήθειά σας!

Τα τελευταία χρόνια το game development στην Ελλάδα δείχνει να είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα του. Όλο και περισσότερες εταιρίες, με ταλαντούχες ομάδες, στελεχωμένες από Έλληνες προγραμματιστές και designers, αρχίζουν να “ανθίζουν” και να παρουσιάζουν αξιόλογα και όμορφα projects. Ένα τέτοιο project, λοιπόν, είναι το RPG Stories από το ομώνυμο στούντιο, ένα 3D Virtual Tabletop/ World Builder παιχνίδι που προκάλεσε αίσθηση στην indie γωνιά της Gamescom 2022 και τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για να…πετάξει!

Για να το κάνει αυτό, ωστόσο, χρειάζεται τη βοήθεια των Ελλήνων gamers. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα (1/9/2022) ξεκινάει η ζωτικής σημασίας καμπάνια των Ελλήνων δημιουργών στο Kickstarter, μέσω της οποίας ευελπιστούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Παρακάτω ακολουθούν δελτία Τύπου, σχετικοί σύνδεσμοι και πληροφορίες για το επερχόμενο ελληνικό RPG Stories!

RPG Stories | “Μία ιστορία, που κανείς δεν θα πει καλύτερα από εσένα…”

Το RPG Stories είναι ένα νέο 3D Virtual Tabletop / World Builder το οποίο σου παρέχει 3D Assets, Animated χαρακτήρες και τέρατα για όλα τα είδη των RPGs; Medieval Fantasy, Modern Horror και Sci-fi, για να γράψεις τα quests σου, να χτίσεις το περιβάλλον που θέλεις και φυσικά να παίξεις online με το party σου μέσα στον κόσμο που εσύ δημιούργησες. Όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα software!

“Από την 1η Σεπτεμβρίου δίνουμε την πρώτη μας μεγάλη μάχη στο Kickstarter! Έχοντας το ελληνικό TT RPG Community στο πλευρό μας, μπορούμε να αλλάξουμε τα 3D Virtual Tabletops για πάντα!”

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ RPG STORIES ΣΤΟ KICKSTARTER ΕΔΩ!

Περισσότερες πληροφορίες για το RPG Stories μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους δημιουργούς του RPG Stories και σε κάθε ελληνική ομάδα που κυνηγάει το όνειρό της!