ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα ανακοινωθεί τελικά το νέο Silent Hill!

Δύο έμπιστοι ρεπόρτερ αποκαλύπτουν
01 Σεπτεμβρίου 2022 16:17
ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα ανακοινωθεί τελικά το νέο Silent Hill!

Πριν μερικές ώρες οι φήμες για νέα Sillent Hill, Metal Gear και Castlevania φούντωσαν για τα καλά, αφού η Konami ανακοίνωσε επίσημα πως σκοπεύει να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο, το οποίο θα ανήκει σε κάποια λατρεμένη σειρά στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2022 το Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, φρένο στον ενθουσιασμό των fans ήρθε να βάλει το gaming μέσο VGC που τόνισε ότι μάλλον δεν πρόκειται για κάποια από τα φημολογούμενα Metal Gear ή Silent Hill παιχνίδια. Μόλις λίγες ώρες πέρασαν από τότε και τώρα ο ιδρυτής του VGC αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως νέες αντικρουόμενες πληροφορίες έφτασαν στα αυτιά του.

Συγκεκριμένα, ο Andy Robinson δήλωσε πως σύμφωνα με πολλά διαφορετικά άτομα που γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια, η επίσημη παρουσίαση του νέου Silent Hill μάλλον βρίσκεται πιο κοντά απ’ ότι περιμένουμε. Το τελειωτικό χτύπημα για τους fans ήρθε να δώσει, όμως, ο Jeff Grubb. Ο τρομερά αξιόπιστος insider της βιομηχανίας, ο οποίος ευθύνεται για πραγματικά αμέτρητες διαρροές που αποδείχθηκαν αληθινές, όπως είναι μεταξύ άλλων η αποκλειστική συμφωνία της Kojima Productions με το Xbox, ήρθε να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στη συζήτηση, με ένα φαινομενικά απλό GIF.

Αυτό γράφει μια απλή λέξη: Σεπτέμβριος.

Αν, λοιπόν, ο Grubb πέσει για άλλη μια φορά μέσα, η αναμονή ετών θα φτάσει επιτέλους στο τέλος της και το νέο Silent Hill θα αποκαλυφθεί μέσα στο μήνα που διανύουμε. Αν και δε διευκρινίζεται αν το project που θα αποκαλύψει η Konami στο Tokyo Game Show 2022 είναι αυτό, η αλήθεια αναμένεται να έρθει στο φως σύντομα.